Φίλτρα Νερού

banner imagebanner image

P & G Energy Kos

Φίλτρα νερού

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Σώστε το Περιβάλλον και την Τσέπη σας!

 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ

 Η αντίστροφη όσμωση είναι το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος νερού στον κόσμο. Το νερό περνάει από πολλά στάδια φιλτραρίσματος. Η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά (χιλιοστά του χιλιοστού). Όλο το σύστημα τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και θα χρειαστεί να κάνετε τρύπα στον πάγκο ώστε να έχετε ξεχωριστή βρύση μόνο για το φιλτραρισμένο νερό.

Είναι το ιδανικό σύστημα για τα νησιά που έχουν υφάλμυρο (πολύ σκληρό) νερό καθώς και για σπίτια που παίρνουν νερό από γεώτρηση. Η αντίστροφη όσμωση αφαιρεί τελείως τα άλατα, τα νιτρικά, το χλώριο, το αρσενικό και όλα τα επιβλαβή χημικά που μπορεί να υπάρχουν στο νερό.


 

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Σώστε το Περιβάλλον και την Τσέπη σας! Το φίλτρο αυτό συνδέεται πολύ εύκολα και προσφέρει αμέσως 100% Ασφαλές, Πεντακάθαρο & Κρυστάλλινο νερό. Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα. Με λευκό ουδέτερο χρώμα, το φίλτρο αυτό είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει στην κουζίνα σας. Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας και σταματήστε το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.


 

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ

Τριπλό φίλτρο νερού σημαίνει τριπλή προστασία από μικροοργανισμούς, στερεά σώματα, χημικά, χλώριο, πέτρες, χώμα… Επιλέγοντας αυτό το φίλτρο διασφαλίζετε την ποιότητα και καθαρότητα του νερού για όλη την οικογένεια καθώς μειώνονται όλες οι βλαβερές ουσίες. Συνοδεύεται από μία φινετσάτη βρύση που τοποθετείται στο νεροχύτη. Το φίλτρο αυτό προσφέρει υγεία και οικονομία κάθε φορά που ανοίγετε το νερό.


 

ΦΙΛΤΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ

Τα φίλτρα κεντρικής παροχής, τοποθετούνται στα ρολόγια, δηλαδή στους κεντρικούς σωλήνες ύδρευσης του σπιτιού σας. Καθαρίζουν το νερό από χώματα, λάσπες, σωματίδια και σκουριά.